Rodica Dragomirescu - Fundatia Mereu Aproape

Rodica Dragomirescu aleargă la MIB pentru Fundația Mereu Aproape

40 RON Donations raised
13.333333333333% Complete
300 RON Target
2 Donations

 

Încă din liceu am practicat sportul de performanță. Școala și sportul s-au îmbinat perfect. Sportul a fost o componentă a educației mele. El a avut un rol deosebit  în  formarea și dezvoltarea personalității mele, în dezvoltarea condiției mele fizice și psihice. Voința, ambiția, perseverența, curajul, fermitatea sunt trăsături de caracter pe care le-am dobândit făcând sport. Participarea la multe competiții sportive interne și internationale m-a ajutat ca din adolescență să-mi doresc sa fiu mereu câstigătoare atât în sport cât și în viață.

Chiar și acum la vârsta pensionării sunt o persoană activa. Merg la sală,particip la curse de 3-5 km, fac 2-3 ture de lac (Tineretului) merg la competiții sportive, etc. Motto-ul meu este încă ,,Sportul dă zile vieții și viață zilelor”.

Particip acum din partea fundației pentru a atrage atenția celor care mă cunosc că sunt mulți copii care au nevoie de ajutorul nostru. Ei nu au bucurii, hăinuțe, rechizite și mulți dintre ei sunt nevoiți să abandoneze școala din aceste motive. Particip la cursă cu crezul că prin gestul meu putem face niste copii fericiți.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Mereu Aproape

Fundația Mereu Aproape a luat naștere acum 12 ani. Împreună cu partenerii săi, donatori, companii, jurnaliști și persoane publice, a ajutat 1.000.000 de oameni prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy. 

O casă pentru David și Ane

O casă cu floricele pentru Ane ( 5 ani)  și David (2 ani), copiii familei Susan din Călugăreni jud. Giurgiu. 

2 Donations

30 RON
05 oct 2016

Anonymous

10 RON
Mult succes!
27 sep 2016