Sanatate pentru Mihai-Adrian Suciu

Mihai s-a născut dintr-o sarcină gemelară și, până la opt luni, el și sora lui Maria s-au dezvoltat normal. Apoi lui Mihai medicii i-au pus diagnosticul de retard motor ușor, iar la vârsta de trei ani au scris negru pe alb “parapareză spastică”. De atunci, Mihai face recuperare și s-a urcat pe masa de operație de mai multe ori.

Într-o zi, Mihai ar putea intra și el pe teren să alerge mingea. Dar, ca să reușească, ar trebui să facă rizotomie dorsală selectivă la spitalul de copii St. Louis din Statele Unite. Îl poate ajuta doctorul Park, chirurgul care a ajutat-o pe Violeta, cel care în aprilie îl va ajuta și pe Mihai Neacșu, ambii copii susținuți de românii care au donat în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

10

Raised:

1,663 RON

Fundraising events

31 dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

Benefiting:: Sanatate pentru Mihai-Adrian Suciu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,663 RON

Raised:

1

Supporters:
10 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea este donatia ta

Imi donez ziua de nastere pentru Mihai pentru ca mi-am dat seama ca are o determinare foarte mare de a reusi in viata si consider ca astfel de oameni

1,500 RON Target
1,663 RON Raised
10 Donations
100% Complete