Sănătate pentru Diana Antonia Ștefan

Diana Antonia, o minune de numai 6 luni, se luptă acum să traiască. Are nevoie de un transplant de ficat, așa că a ajuns de urgență în Italia. Ministerul Sănătății din România îi plătește transplantul, dar fetița are nevoie de sprijin pentru transport aerian și ambulanță, pentru alte investigații medicale, dar și pentru alimentația specifică bolii. În plus, pentru perioada de tratament, micuța Diana și familia ei vor avea de acoperit și costurile de cazare pentru perioada pe care o vor petrece în Italia la investigații medicale, transplant și tratament. Dacă doriți să o ajutaţi pe DIANA, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „DIANA ANTONIA” sau pe Galantom, prin intermediul fundraiserilor care își doresc să o susțină pe micuță. Vă mulțumim!

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

10

Raised:

835 RON

Fundraising events

31 dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

Benefiting:: Sănătate pentru Diana Antonia Ștefan

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

835 RON

Raised:

1

Supporters:
10 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea pentru #DianaAntonia

Sunt foarte recunoscatoare pentru ca traiesc si pentru ca pot infaptui atatea lucruri, de aceea doresc pentru cat mai multi oameni sa traiasca acest s

1,000 RON Target
835 RON Raised
10 Donations
83.5% Complete